Concentratie verbeteren

Wil je meer concentratie vermogen?

  • Wil je leren hoe je aandacht te vergroten tijdens gesprekken en vergaderingen?
  • Wil je langdurig kunnen concentreren op een belangrijke opdracht?
  • Je wilt je concentreren waardoor je meer invloed en leiderschap laat zien!

Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

Tekort aan langdurige concentratie vermindert productiviteit

Een tekort aan langdurige concentratie leidt tot verlies aan motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Concentratie verbeteren vergroot jouw succes en geluk

Bij People Unlimited doorgrond je wat jouw concentratie in de weg staat. Want je concentratie verbeteren lukt alleen als je begrijpt waardoor concentratieverlies ontstaat. In het programma van People Unlimited leer je en ervaar je hoe het benutten van jouw concentratie vermogen bijdraagt aan je persoonlijk ontwikkeling en jouw resultaten.

Een goede concentratie helpt je om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Concentratie vergroten, verstrekt je zelfbeeld

Deelnemers aan onze programma’s ervaren dat zij beter slagen in het stellen van grotere doelen en realiseren van mooiere resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen van jezelf en vergroot je concentratie.
Je leert op een effectieve manier je concentratie verbeteren. Dit helpt je om jouw leiderschap te vergroten. Het helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is prettig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkeling training?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Shirin Lalezari, Cardio-thoracaal chirurg, unitvoorzitter, bij Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)

De training heeft ervoor gezorgd dat ik nóg meer vanuit mijn hart ben gaan leven.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.