Omgaan met weerstand

Heb je zelf weerstand privé of op je werk?

  • Wil je leren hoe effectief om te gaan met de weerstand van anderen?
  • Wil je aanzienlijk makkelijker en sneller je doelstellingen realiseren?
  • ….. of heb je andere ‘vragen’ waarbij intellectuele kennis en vakinhoudelijke kennis je niet helpen?

Heb je andere goede redenen om te investeren in persoonlijk leiderschap?

Weerstand heeft negatieve invloed op je zelfvertrouwen

Onvoldoende effectief omgaan met weerstand van jezelf en anderen leidt tot verlies aan motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gezamenlijke resultaten niet behaalt. Dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf of door anderen.

Effectief omgaan met weerstand is de basis voor geluk en succes

Bij People Unlimited leer je goed omgaan met weerstand van jezelf en van de ander(en). Goed omgaan met weerstand is essentieel voor geluk en succes. Iedereen heeft dagelijks te maken met weerstand. Weerstand heeft invloed op de emoties van jezelf en anderen. Je maakt beslissingen op basis van emoties. Daarom is het belangrijk te begrijpen wat weerstand precies is en hoe je het kunt voorkomen.

Het doorgronden van weerstand geeft je voorsprong

In de programma’s van People Unlimited werk je aan persoonlijk leiderschap. Je leert wat weerstand precies is. Waar komt weerstand vandaan? Hoe kun je effectief omgaan met weerstand? Hoe voorkom je dat weerstand je dagelijks functioneren belemmert? People Unlimited leert je hoe je weerstand positief inzet om je doelen te realiseren!

Effectiever omgaan met weerstand geeft je zelfvertrouwen. Het bevordert de sfeer voor een goede samenwerking. Dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Door een slim om te gaan met weerstand ben je beter in staat om al je eerder verworven vakkennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde kunt creëren en toevoegen. Daar wordt je voor beloond!

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Leiderschap, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze leiderschap training de essentie en invloed van authentiek zelfmanagement, menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Persoonlijk leiderschap bevordert een gezonde samenwerking

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence focust op de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap en hoe dat de samenwerking met je relaties positief beïnvloedt.
Ervaar hoe je leiderschap bijdraagt aan het succesvol realiseren van jouw doelen en dat van anderen! Dit is plezierig voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze leiderschap training?

Lees dan meer over deze unieke leiderschap training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Glenn van der Vleuten, Oprichter en directeur, 360° Rond & De Plekkenmakers

Ik ben enorm trots op het resultaat!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.