Re-integratie: doorbreken van stilstand

Ben je een tijd uit de running geweest?

  • Weet je niet de stilstand kunt doorbreken?
  • Ben je onzeker of men je zal accepteren?
  • Ontbreekt het je aan motivatie of zelfvertrouwen om te re-integreren?

Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

People Unlimited helpt je de situatie te doorgronden waardoor je in de juiste beweging komt.

Stilstand beperkt motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen

Stilstand kan ontstaan door vervelende of dramatische persoonlijke en/of werk gerelateerde omstandigheden. Dit beïnvloedt je zelfbeeld en hoe je in je vel zit. Beschik je op dat moment niet over goede energie en daadkracht, dan leidt dat tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Wat te doen tegen stilstand? Leer je energie en aandacht managen!

Met de programma’s van People Unlimited krijg je inzicht in wat je kunt doen tegen stilstand. Je kijkt vanuit creatieve invalshoeken naar jouw omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst. Dat geeft je vernieuwde energie en vertrouwen, zodat je weer gezien wordt.

Je leert jouw energie en aandacht op een gezonde manier te managen. Dat zorgt direct voor zelfvertrouwen. En dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Wanneer je dit beheerst ben je beter in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Doorbreek stilstand en realiseer nieuwe resultaten en doelen

Deelnemers aan onze programma’s ervaren dat zij beter slagen in het creëren van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen en veranderen van de communicatieprocessen die op onbewust niveau in jezelf afspelen en kunnen leiden tot stilstand.

Ervaar hoe je jouw energie en aandacht beter kunt managen. Wat kun je doen tegen een terugval? Hoe voorkom het? De persoonlijke training Mastering your Excellence helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is plezierig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Persoonlijk contact & uitgebreide persoonlijke informatie

Geen mens is hetzelfde. Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. Ook jouw omstandigheden zijn anders. Dat maakt jouw vraag om te ontwikkelen uniek. Daarom krijg je advies op maat. We helpen je door eerst goed naar je te luisteren. Daarna vertellen wij je welke resultaten je van ons mag verwachten.

Op deze wijze ondervinden wij samen hoe de training bij jouw behoeften aansluit en wordt het eerste contact gelegd voor de constructieve en duurzame samenwerking.

Extra uitgebreide geschreven informatie

Na de (telefonische) kennismaking sturen wij met alle plezier de uitgebreide geschreven informatie, het programma overzicht en de bijbehorende offerte-overeenkomst voor Mastering your Excellence.

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Ton den Enting, Kwaliteitscontroleur bij Achmea/Agis-Divisie Zorg en Gezondheid

Voordat ik mij aanmeldde stond ik nogal sceptisch tegenover het deelnemen aan deze persoonlijke training. Nu na afloop en een tijdje later is dat heel anders!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.