Mastering your Excellence MT

Welke resultaten kun je verwachten?

People Unlimited ondersteunt leiders en teamleden bij het behalen van uitdagende (commerciële) doelen in een toenemend complexe en uitdagende samenleving. Wij helpen teams bij het bouwen van een coöperatief hoge performance-cultuur.

Wij focussen op de primaire basis en de kritieke invloed van menselijke communicatie en de impact van effectieve relaties, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke doelen, carrière doelen en organisatiedoelen.

Deelnemers krijgen glashelder inzicht in het functioneren van zichzelf en de ander(en). De persoonlijke en professionele impact zal daardoor voelbaar en zichtbaar toenemen.

Na deelname is men in staat zich effectiever te verhouden tot alle omgevingsfactoren (verleden – heden – toekomst) die invloed hebben op de dagelijkse performance (individueel en als team).

Onze menselijke en praktische no-nonsense aanpak stelt deelnemers in staat om een brede basis te creëren voor een productieve houding, effectieve prestaties en duurzame groei.

Lees ook ons artikel: ‘De fundering voor succes’.

Lees ook ons artikel: ‘De kloof tussen denken en succes’.

Mastering your Excellence (MT) op maat uitgevoerd

De deelnemers aan Mastering your Excellence MT boeken resultaten die in lijn zijn met persoonlijke-, professionele- en team-ontwikkeldoelen. Deze worden voorafgaand aan de training grondig besproken waardoor de training op maat kan aansluiten op deze verwachtingen.

Wij werken succesvol samen met organisaties die onze visie delen dat teamontwikkeling alleen optimaal kan geschieden wanneer de volgende twee aspecten aan de orde komen:

Stap 1) De individuele ontwikkeling. Iedere collega heeft immers zijn/haar eigen unieke stap te zetten van A naar B, opdat de (team-)ontwikkeling zich kan ontvouwen. Deze stap ziet er voor iedere speler anders uit. De privacy, de veiligheid en de individuele drive spelen een cruciale rol bij het aangaan en zetten van deze stap.

Stap 2) De collectieve (team-)ontwikkeling die wordt voortgezet onder begeleiding en zelfstandig op de werkvloer.

Tijdens en na afloop van het traject is men zelf en samen aanzienlijk beter in staat om de problemen op te lossen, de nieuwe uitdagingen aan te gaan en de aanwezige intellectuele (vak)kennis, levens- en werkervaring om te zetten in gerichte acties die voor de extra waarde zorgen.

Sabrina Franken, Directeur, Yarden Uitvaartverzorging

Het is geen training maar een confrontatie met jezelf waarbij je dieper inzicht krijgt en kunt bouwen aan een dieper zelfvertrouwen. Door de enthousiaste respons volgen de andere managers.

Jørgen Pluym, General Manager, Honda Nederland

Gepokt en gemazeld in trainingsland ben ik vrij sceptisch over een groot deel van het beschikbare aanbod. Deze training is absoluut een aanrader.

Teams die hebben deelgenomen aan Mastering your Excellence MT ervaren een exponentiele groei in hun capaciteit om nieuwe resultaten te boeken en uitdagende doelen te realiseren, zelfstandig en samen met de mensen waar zij dagelijks mee te maken hebben.

Voor wie is deze training?

Mastering your Excellence MT is gemaakt voor leiders en teamleden die duurzaam willen doorpakken.

Voor aanvang van de training vindt intensief overleg plaats met de trainer.

Persoonlijke intake gesprekken worden verzorgd en zijn vast onderdeel van de gedegen voorbereiding. Het programma kan op deze manier specifieker inspelen op de persoonlijke wensen van ieder teamlid, op de cultuurwensen en de organisatie doelen in het algemeen.

Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence MT?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie!

  Je naam:
  *

  Je (mobiele) telefoonnummer:
  *

  Je e-mailadres:
  *

  Je vraag of bericht:
  *

  logo people-unlimited nico-koomans
  Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

  Nico Koomans

  Nico Koomans, Trainer People Unlimited

  Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

  Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

  Lees meer over Nico Koomans ›

  Referenties

  Els Koens, Loopbaanadviseur UWV Apeldoorn

  Geweldig dat een zo kort traject zoveel op kan leveren voor de mens!
  Waag je sprong!

  Je wordt rijkelijk beloond!

  Durf je te gaan voor jouw succes?

  Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

  Best gelezen artikelen
  'De kloof tussen denken en succes'.

  'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

  'De fundering voor succes'.
  It’s all about attitude

  phelps2Edmund Phelps (1933),
  Nobel Prize Winner:
  "What exactly drives organizations and economies?"

  "It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"