Mastering your Excellence MT

Welke resultaten kun je verwachten?

People Unlimited ondersteunt leiders en teamleden bij het behalen van uitdagende (commerciële) doelen in een toenemend complexe en uitdagende samenleving. Wij helpen teams bij het bouwen van een veilige en coöperatief hoge performance cultuur.

Wij focussen op de primaire basis en de kritieke invloed van menselijke communicatie en de impact van effectieve relaties, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke doelen en organisatiedoelen.

Deelnemers krijgen een glashelder inzicht in het eigen functioneren en het functioneren van de ander(en). De individuele impact en team invloed neemt voelbaar, zichtbaar en meetbaar toe.

Na deelname is men in staat zich effectiever te verhouden tot alle omgevingsfactoren (verleden – heden – toekomst) die invloed hebben op de dagelijkse performance (individueel en als team).

Onze menselijke en praktische no-nonsense aanpak stelt deelnemers in staat om een brede basis te creëren voor een productieve houding, effectieve prestaties en duurzame groei.

Lees ook ons artikel: ‘De fundering voor succes’.

Lees ook ons artikel: ‘De kloof tussen denken en succes’.

Mastering your Excellence (MT) op maat uitgevoerd

De deelnemers aan Mastering your Excellence MT boeken resultaten die in lijn zijn met persoonlijke-, professionele- en team-ontwikkeldoelen. Deze worden voorafgaand aan de training grondig besproken waardoor de training op maat kan aansluiten op deze verwachtingen.

Wij werken succesvol samen met organisaties die onze visie delen dat teamontwikkeling alleen optimaal kan geschieden wanneer de volgende twee aspecten aan de orde komen:

Stap 1) De individuele ontwikkeling. Iedere collega heeft immers zijn/haar eigen unieke stap te zetten van A naar B, opdat de (team-)ontwikkeling zich kan ontvouwen. Deze stap ziet er voor iedere speler anders uit. De privacy, de veiligheid en de individuele drive spelen een cruciale rol bij het aangaan en zetten van deze stap.

Stap 2) De collectieve ontwikkeling wordt na deelname zelfstandig voortgezet op de werkvloer en ondersteund door afgestemde supervisie sessies.

Tijdens en na afloop van het traject is men zelf en samen aanzienlijk beter in staat om de problemen op te lossen, de nieuwe uitdagingen aan te gaan en de aanwezige intellectuele (vak)kennis, levens- en werkervaring om te zetten in gerichte acties die voor de extra waarde zorgen.

Jørgen Pluym, General Manager, Honda Nederland

Gepokt en gemazeld in trainingsland ben ik vrij sceptisch over een groot deel van het beschikbare aanbod. Deze training is absoluut een aanrader.

Sabrina Franken, Directeur, Yarden Uitvaartverzorging

Het is geen training maar een confrontatie met jezelf waarbij je dieper inzicht krijgt en kunt bouwen aan een dieper zelfvertrouwen. Door de enthousiaste respons volgen de andere managers.

Teams die hebben deelgenomen aan Mastering your Excellence MT ervaren een exponentiele groei in hun capaciteit om nieuwe resultaten te boeken en uitdagende doelen te realiseren, zelfstandig en samen met de mensen waar zij dagelijks mee te maken hebben.

Voor wie is deze training?

Mastering your Excellence MT is gemaakt voor leiders en teamleden die duurzaam willen doorpakken.

Voor aanvang van de training vindt intensief overleg plaats met de trainer.

Persoonlijke intake gesprekken worden verzorgd en zijn vast onderdeel van de gedegen voorbereiding. Het programma kan op deze manier specifieker inspelen op de persoonlijke wensen van ieder teamlid, op de cultuurwensen en de organisatie doelen in het algemeen.

Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence MT?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie!

 

Laat je persoonlijk informeren

Bel  020 623 64 61 of laat je gegevens hieronder achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.
Aan de hand van jouw ontwikkelvraag kunnen wij de juiste informatie aan je geven.

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Adres

PEOPLE Unlimited B.V.
Telefoon kantoor: +31 (0)20 623 64 61
Telefoon Nico Koomans direct (mobiel): +31 (0)6 24 50 49 05
Mail: info@nullpeople-unlimited.nl

Postadres: Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Bezoekadres (op afspraak): Brouwersgracht 675, Amsterdam

Trainingslocatie: Onze trainingen worden verzorgd op Buitenplaats De Hoorneboeg. De locatie is centraal gelegen en in de natuur, beschikt over een hoge mate aan privacy en is goed bereikbaar.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Mariëlle Schellens, Manager Proces Change & Informatiemanagement, Coöperatie VGZ

Mensen zeggen dat ik er nu “echt ben”. Zo voelt dat ook én het is fijn dat het gezien wordt!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.