Houden van jezelf; je goed voelen

Je wilt een goed gevoel krijgen over jezelf!

 • Word je geblokkeerd door negatieve gedachten en gevoelens?
 • Heb je een flinke tegenslag op persoonlijk of professioneel gebied?
 • Wil je gelukkiger zijn, je goed voelen?
 • Wil jij beter kunt leren omgaan met ‘angst of boosheid of eenzaamheid’ van jezelf en de ander(en)?

Heb je andere redenen om in jezelf te investeren?

Wanneer je ‘goed in je vel zit’ haal je meer rendement uit je intellectuele, vakinhoudelijke kennis en (levens)ervaring.

Je ultieme doel is: ‘plezier in je leven’ en ‘geluksgevoel’.

Dit is een van de belangrijkste behoeften in je leven. Je wilt dat je met alle doelen die je nastreeft (nog) gelukkiger en succesvol zult zijn. Je wilt je zo vaak mogelijk goed voelen en houden van jezelf. Alle doelen moeten leiden tot deze ultieme wens. Een basis gevoel van goedheid en houden van jezelf.

Hoe doe je dat? Is het mogelijk? Hoe creëer je geluk in eerste instantie voor jezelf?

Onvoldoende gevoel van geluk leidt tot verlies van energie, productiviteit en zelfvertrouwen. Dit heeft z’n negatieve invloed op de mensen waarmee je samenwerkt en samenleeft. Het kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is frustrerend als je daardoor gewenste resultaten niet behaalt. En het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Houden van jezelf is essentieel voor geluk en succes

In de programma’s van People Unlimited leer je geluk en succes op natuurlijke wijze creëren. Je hebt meer leiderschap over je leven, je voelt je gelukkiger. Je leert omgaan met tegenslagen en een teleurstelling. Je bent in staat je effectiever te verhouden tot de omgevingsfactoren in je leven (verleden – heden – toekomst) die invloed hebben op je kwaliteit van leven en je dagelijkse resultaten.

Houden van jezelf is essentieel voor geluk en succes. Dit is een van de belangrijkste behoeften in je leven. Het is belangrijk dat je dit leert en kunt belichamen.

Houden van jezelf zorgt voor persoonlijk ontwikkeling

 • door rust en overzicht te krijgen;
 • keuzes te maken die bij je passen;
 • voor jezelf op te komen;
 • creatief te zijn;
 • risico’s te nemen;
 • grotere doelen te stellen en te realiseren.

Houden van jezelf geeft de energie en motivatie om al je eerder verworven vakkennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten. Hierdoor kun je grotere waarde creëren en toevoegen. En voor die waarde word je beloond!

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Houden van jezelf geeft je zelfvertrouwen

 • Mensen vinden het prettig om bij je te zijn.
 • Anderen zijn sneller bereid dingen voor je te doen.
 • Houden van jezelf is beter voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Houden van jezelf geeft zelfvertrouwen. Hierdoor help je zowel jezelf als de mensen om je heen bij het creëren van geluk en succes.

Houden van jezelf helpt bij het realiseren van nieuwe doelen en resultaten

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het vormgeven aan hun leven. De persoonlijke training Mastering your Excellence leert je alles over het houden van jezelf. Dit zorgt voor menselijk geluk dat nodig is om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren. Dat is prettig voor jezelf en in de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Martin Heerma, Afdelingshoofd Staatsschuld- en SchatkistBeheer, Ministerie van Financiën

Ik heb in het verleden verschillende trainingen gedaan. Mastering your Excellence is verreweg de meest concrete en bruikbare training.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.