Vertrouwen in elkaar versterken

Heb je weinig vertrouwen in de ander(en)?

  • Is vertrouwen een probleem in je team?
  • Ben je tijdelijk niet in staat anderen te vertrouwen?
  • Ben je bang om werk aan een ander over te laten of te delegeren.?
  • Lijkt het dat je omgeving zodanig onveilig is geworden, dat vertrouwen er nu niet inzit?

People Unlimited helpt je bij het vergroten en managen van vertrouwen in elkaar. Doelstellingen worden makkelijker, sneller en met meer plezier gerealiseerd.

Geen of weinig vertrouwen belemmert motivatie en productiviteit

Gebrek aan vertrouwen in anderen leidt tot verlies van motivatie en productiviteit. En dat heeft meestal grote invloed op het zelfvertrouwen van de mensen waar je mee samenwerkt. Het is frustrerend als je hierdoor gezamenlijke resultaten niet behaalt. Dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf of door anderen.

Vertrouwen is essentieel voor jouw succes en geluk

In de programma’s van People Unlimited leer je hoe je beter met anderen en diverse situaties kunt omgaan. Je krijgt daardoor dieper inzicht in hoe je jouw vertrouwen in anderen beter kunt managen. Dit is essentieel voor een
productieve samenwerking.

Vertrouwen is de basis van samenwerken. Zonder gezond vertrouwen in elkaar kun je niet samenwerken en succesvol zijn. Je kunt niet delegeren of het werk overlaten aan anderen. Je krijgt het te druk en/of je loopt vast en grote achterstand op.

Vertrouwen is essentieel voor geluk en succes. Maar vertrouwen in elkaar vergroten lukt alleen als je er alles over leert. Waar komt vertrouwen vandaan? Hoe vergroot je jouw vertrouwen? Wat staat het in de weg? Hoe kun je vertrouwen samen herstellen? Wat kun je doen als het even wegglipt? Hoe kun je keer op keer creëren?

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Leiderschap, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze leiderschap training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Gezond vertrouwen helpt de effectieve samenwerking

  • werk verdelen of delegeren;
  • anderen om hulp vragen;
  • ontspanning en plezier ervaren;
  • samen grotere doelen stellen;
  • samen gericht in actie komen bij het realiseren van doelen.

Een gezonde hoeveelheid vertrouwen helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past. Het helpt jou en anderen om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Vergroot je vertrouwen en realiseer nieuwe resultaten en doelen

Deelnemers aan onze programma’s ervaren dat zij beter slagen in het stellen van grotere doelen en mooiere resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen van de communicatieprocessen die op onbewust niveau in jezelf afspelen en je vertrouwen in jezelf en anderen negatief beïnvloeden.

Ervaar hoe je jouw persoonlijk leiderschap en beter kunt inzetten. Het helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is prettig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze leiderschap training?

Lees dan meer over deze unieke leiderschap training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Glenn van der Vleuten, Oprichter en directeur, 360° Rond & De Plekkenmakers

Ik ben enorm trots op het resultaat!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.