Trainingen


Vervolgtraining


Vergroot je mogelijkheden, daar word je voor beloond!

People Unlimited maakt je verborgen vermogen los waarmee je een hoog niveau van persoonlijk welzijn en effectieve actie kunt creëren en herhalen: het resultaat is een groter persoonlijk geluk en professioneel succes.

Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om te groeien en te verdiepen, in je persoonlijke ontwikkeling én in je leiderschap ontwikkeling. Je vergroot je bewustzijn en identiteit. Alle persoonlijke en professionele thema’s en situaties die specifiek voor jouzelf belangrijk zijn en die je inbrengt, worden geadresseerd.

Onze glasheldere en praktische no-nonsense aanpak stelt je in staat om een brede basis te creëren voor een lange termijn, productieve en effectieve prestaties, en duurzame groei.

Programma’s verzorgd door People Unlimited helpen je om je reeds eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten, waardoor je meer waarde kunt bijdragen in minder tijd.

Deelnemers aan onze programma’s ervaren een exponentiële groei in hun vermogen om steeds weer nieuwe resultaten en doelen in het leven te realiseren, niet alleen voor zichzelf, maar ook ten voordele van degenen waar ze dagelijks mee te maken hebben.

Persoonlijk contact & uitgebreide persoonlijke informatie

Geen mens of team is hetzelfde. Ook jouw omstandigheden zijn anders. Dat maakt jouw vraag om te ontwikkelen uniek. Daarom krijg je advies op maat. We helpen je door eerst goed naar je te luisteren. Daarna vertellen wij je welke resultaten je van ons mag verwachten.

Op deze wijze ondervinden wij samen hoe de training bij jouw behoeften aansluit en wordt het eerste contact gelegd voor de constructieve en duurzame samenwerking.


Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Mariska Pronk, Senior HR Adviseur, Kennemer Duincampings

Wij realiseren nu een gezondheidscijfer van 98,2%, wij denken al lang niet meer in ziekteverzuim. Gedurende de afgelopen 4 jaar is de omzet verdubbeld naar bijna 12 miljoen euro!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.