Omgaan met angst

Wil je beter leren omgaan met angst-gevoelens?

  • Wil je leren hoe je zelf angst kunt verkeinen?
  • Je hebt een flinke tegenslag op persoonlijk of professioneel gebied achter de rug. En ontbreekt het je aan motivatie of zelfvertrouwen?
  • Vind je dat je onnodig onzeker bent?

Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

People Unlimited helpt je de angst te doorgronden en effectiever om te gaan confrontaties en tegenslagen.

Angst beperkt je motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen

Als angst je leidt dan is verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door je zelf en anderen.

Vergroot je persoonlijke ontwikkeling. Leer omgaan met angst!

In de programma’s van People Unlimited krijg je glashelder inzicht en ervaring in hoe je anders om kunt gaan met het fenomeen angst en andere gevoelens die je tegenwerken. Angst kan veel invloed hebben op je zelfbeeld en de manier hoe je in je vel steekt. Je leert hoe het ontstaat en hoe je angst iedere keer weer helemaal kunt laten verdwijnen. Je creërt iedere keer weer ruimte om in actie te komen en dat geeft je zelfvertrouwen.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Goed omgaan met angst zorgt voor zelfvertrouwen

Je leert jouw aandacht en emoties op een gezonde manier te managen. Dat zorgt direct voor productiviteit en zelfvertrouwen. En dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Wanneer je dit beheerst ben je beter in staat om al je eerder verworven vak kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je grotere waarde kunt creëren en toevoegen. Daar wordt je voor beloond!

Doorgrond jezelf en leer omgaan met angst; realiseer nieuwe doelen

Deelnemers aan onze programma’s ervaren dat zij beter slagen in het creëren van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen en transformeren van de communicatieprocessen die op onbewust niveau in jezelf afspelen en kunnen leiden tot gevoelens als angst en negatief resultaat.

Ervaar hoe je jouw aandacht en emoties beter kunt managen. Wat kun je doen wanneer een zogenaamde terugval zich aandient? Hoe voorkom je het? De persoonlijke training Mastering your Excellence helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is goed voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Luuk Kamminga, Teammanager, Coöperatie VGZ UA

Mijn ervaring tijdens de training ‘Mastering your Excellence’ zorgt voor een sneeuwbaleffect van elkaar opvolgende resultaten!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.