Omgaan met tegenslagen en confrontaties

Wil je beter leren omgaan met tegenslagen of confrontaties?

  • Loop je tegen jezelf aan?
  • Heb je last van een nare persoonlijke of werk gerelateerde tegenslag?
  • Leef je aan de vooravond van een flinke confrontatie in je leven?
  • Ontbreekt het je aan motivatie en zelfvertrouwen?
  • Ben je bang dat je blijft hangen in die situatie?
  • Heb je last van een tegenslag(en) van jaren geleden?
  • Wil je beter leren omgaan met ‘angst of boosheid of eenzaamheid’ van jezelf en de ander(en)?
  • ….. of heb je andere ‘vragen’ waarbij intellectuele kennis en vakinhoudelijke kennis je niet helpen?

Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

People Unlimited helpt je op menselijke wijze effectiever om te gaan met tegenslagen (verleden – heden – toekomst).

Tegenslagen kunnen je productiviteit en zelfvertrouwen negatief beïnvloeden

Je kunt een flinke klap krijgen door een nare persoonlijke en/of werkgerelateerde tegenslag. Dit kan je zelfbeeld en hoe je in je vel zit sterk beïnvloeden. Wannneer je (vooraf – tijdens of achteraf) niet goed kunt anticiperen op de situatie dan is het extra moeilijk of onmogelijk hier effectief mee om te gaan.

Dit leidt op de korte of lange termijn tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Leren omgaan met tegenslagen is essentieel voor geluk en succes

In de programma’s van People Unlimited leer je hoe beter te anticiperen op tegenslagen (verleden – heden – toekomst). Confrontaties gaan zich nog aandienen of je hebt er al een aantal meegemaakt. Je kunt beter leren omgaan met teleurstellingen en confrontaties. Dit is essentieel in de ontwikkeling van je algehele persoonlijke ontwikkeling. Dit helpt je in de basis voor je beleving van geluk en succes.

Je hebt dagelijks te maken met kleine tegenslagen. Je krijgt ook te maken met een aantal grote confrontaties in je leven. Iedereen gaat anders om met deze tegenslagen. Je eigen beleving van de situatie speelt een grote rol. Daarom zijn de gevolgen voor iedereen anders. En daar is veel over en van te leren!

Effectief anticiperen zorgt voor zelfvertrouwen

Effectiever omgaan met tegenslagen geeft je zelfvertrouwen. Dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Door beter om te gaan met tegenslagen (verleden – heden – toekomst) ben je beter in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van authentiek zelfmanagement, menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Leiderschap over je persoonlijke en professionele leven

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. In de persoonlijke training Mastering your Excellence vind je veel oplossingen voor fundamentele levensvraagstukken die bepalend zijn voor jouw geluk en succes.

Ervaar hoe je vermogen om effectief te anticiperen direct bijdraagt aan meer zelfvertrouwen. Het helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is prettig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikklingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Hanneke van der Heiden, PMC Development & Customer Experience, ENECO World

‘Als communicatieprofessional dacht ik van te voren toch even ‘ja, mooi marketing verhaal…’
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.