Time Management

Heb je het idee dat je geen tijd hebt?

  • Kom je structureel tijd tekort?
  • Kom je niet aan je belangrijkste taken toe?
  • Kom je niet aan jezelf en je privéleven toe.

Heb je andere goede redenen om in time-management te willen investeren?

Time Management draait niet alleen om prioriteren!

Onvoldoende inzicht in time-management leidt tot verlies aan motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gezamenlijke resultaten niet behaalt. Dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf of door anderen.

Time-management gaat niet alleen over prioriteren en effectief plannen! Het gaat vooral over persoonlijk leiderschap.

Leer door Zelf-Management beter omgaan met tijd!

Bij People Unlimited leer je dat time-management niet alleen met prioriteren te maken heeft, maar vooral met zelf-management. Het gaat over persoonlijk leiderschap. Je hebt immers te maken met anderen. Je hebt te maken met je eigen gedachten en gevoelens over wat je denkt dat deze mensen van je denken en verwachten, terwijl jij wilt kiezen wat je wilt gaan doen..

Doorgrond jezelf en investeer in je de omgang met jezelf en anderen!

Iedereen beschikt over dezelfde hoeveelheid tijd. Maar hoe mensen hun tijd indelen verschilt per persoon. Bij het maken van tijd-keuzes komt meer kijken… Beschikbare tijd zo goed mogelijk indelen vergt een flexibele houding en goede afstemming met anderen. Zelf-management betekent dat je effectief omgaat met jezelf. Je leert bewust te kiezen om meer tijd te besteden aan jouw belangrijkste taken. Op de korte en langere termijn bespaart zelf-management veel tijd en het bevordert de kwaliteit van samenwerken en resultaten.

Succesvol zelf-management geeft je meer zelfvertrouwen. Het bevordert een goede samenwerking en het helpt jou en anderen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.
Door effectief zelf-management ben je beter in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Effectief Zelf-Management bespaart veel tijd en energie

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence besteedt aandacht aan zelf-management en vooral aan persoonlijk leiderschap waardoor je beter in staat bent om met jezelf en anderen om te gaan op een manier die bij jou en je doelen past.
Ervaar hoe groeien in leiderschap je veel energie en veel tijd bespaart! Het helpt je om doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Natuurlijk is dat beter voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Leiderschap, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze leiderschap training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Wil je meer weten over onze leiderschap training?

Lees dan meer over deze unieke leiderschap training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Michiel Klatte, MBA. Bedrijfskundig Manager, Radiotherapie, Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en Medische Fotografie

De kern is dat Mastering your Excellence nieuwe dimensies zichtbaar maakt. Je krijgt een betere kijk op jezelf en op anderen waardoor het verbeteren van relaties en samenwerken stukken makkelijker gaat.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.