Mastering your Leadership

Welke resultaten kun je verwachten?

De intensieve persoonlijk leiderschap training Mastering your Leadership is speciaal ontwikkeld voor leiders, medewerkers, specialisten en ondernemers, die onze visie delen dat persoonlijk welzijn en professioneel succes, valt of staat met je ontwikkelde level van persoonlijk leiderschap én een levens vervullend proces is.

Mastering your Leadership is een gestructureerde zelf-ontdekkings-reis, waarbij je steeds meer zult gaan “ontspannen in aanwezigheid” zelf, en steeds minder zult “verdwijnen in mentale concepten”. Deze staat geeft je direct de ruimte en de vrijheid die je meer rust en overzicht geven. Nu kun je meer aan en (ver)dragen terwijl dit minder inspanning van je vraagt.

Je ontdekt diepere lagen van flexibiliteit, vrijheid, zelfvertrouwen, verbondenheid en innerlijk welzijn en kracht, teneinde je doelen makkelijker én met meer plezier succesvol te realiseren. Je bent daarmee aanzienlijk beter instaat om de al aanwezige intellectuele (vak)kennis, levens- en werkervaring om te zetten extra waarde. Voor het creëren van die extra gevoelswaarde en concrete waarde wordt je door jezelf en anderen beloond!

Mastering your Leadership is gecreëerd om contraproductieve conditionering te transformeren in een ruimte waar: acceptatie, vrijheid en gefocuste zelfexpressie wachten om geadresseerd te worden. Je gaat in deze training onderzoeken en ervaren hoe jouw vitale energie bijdraagt aan het proces van transformatie in groei en betekenis, waardoor je nog beter in staat bent om uitstekende prestaties te leveren.

Willemieke de Waal - Kaandorp, Directeur van de Kennemer Duincampings

De positieve resultaten zijn een logisch gevolg en deze zijn duidelijk én meetbaar!

Hans Wijgergans, Afdelingsmanager, Cooperatie VGZ UA

Het gaat over écht de leiding pakken over je leven. De bijzondere aanpak maakt dat de impact zeer groot is.

Voor wie is deze training?

De training is ontwikkeld voor medewerkers, specialisten, leiders en ondernemers die op individuele basis inschrijven. Je dient de training Mastering your Excellence te hebben afgerond.

Welke persoonlijke resultaten kan je verwachten?

Alle deelnemers boeken de eigen resultaten die in lijn zijn met de persoonlijke en professionele doelen, die van te voren geformuleerd zijn. Deze training is voor mensen die écht willen doorpakken in hun leven!

Stuur mij gerichte informatie

Waar kan je de training doen en wanneer is de volgende training?

De intensieve training Mastering your Leadership wordt twéé keer per jaar verzorgd. De training vindplaats in een conferentiecentrum dat centraal gelegen is in Nederland. Het conferentiecentrum beschikt over een hoge mate aan privacy. Je kunt op individuele basis inschrijven.

De eerst volgende twee trainingen:

* 2 (start 14:00), 3, 4, 5 november (tot 18:30) & 22 november 2021 (09:30-18:00) & 4 februari 2022 (09:30-18:00) & 2 coaching sessies op individuele basis.

of

* 31 mei (14.00), 1, 2, 3 juni (18.30) & 20 juni (09.30-18.00) & 12 september 2022 (09.30-18.00) & 2 coaching sessies op individuele basis.

Wanneer je Mastering your Leadership wilt doen of vragen hebt over de resultaten die je kunt verwachten, de investering, de training locatie en de beschikbaarheid, neem dan contact met ons op.

Bel ons op 020 623 64 61  of  per e-mail via contactformulier.

Wil je meer weten over onze training Mastering your Leadership?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie!

  Je naam:
  *

  Je (mobiele) telefoonnummer:
  *

  Je e-mailadres:
  *

  Je vraag of bericht:
  *

  logo people-unlimited nico-koomans
  Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

  Nico Koomans

  Nico Koomans, Trainer People Unlimited

  Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

  Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

  Lees meer over Nico Koomans ›

  Referenties

  Desirée Marsman, HR specialist KPN Corporate

  Als HR specialist is de training 'Mastering your Excellence ' niet zo maar een training die ik aanraad, maar ten zeerste aanbeveel bij al mijn relaties!
  Waag je sprong!

  Je wordt rijkelijk beloond!

  Durf je te gaan voor jouw succes?

  Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

  Best gelezen artikelen
  'De kloof tussen denken en succes'.

  'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

  'De fundering voor succes'.
  It’s all about attitude

  phelps2Edmund Phelps (1933),
  Nobel Prize Winner:
  "What exactly drives organizations and economies?"

  "It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"