Balans werk en privé

Wil je ‘werk en privé’ beter kunnen scheiden?

  • Vind je het lastig om je tijd te bewaken en afspraken met jezelf na te komen?
  • Wil je beter leren omgaan met de werkdruk en makkelijker keuzes leren maken?
  • Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

People Unlimited helpt je onder meer een goede balans tussen werk en privé te creëren.

Verstoorde balans tussen werk en privé beperkt je invloed en ontwikkeling

Verstoring van de balans tussen werk en privé leidt tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Balans tussen werk en privé vergt leiderschap en afstemming

In de programma’s van People Unlimited leer je ruimte te maken voor wat belangrijk is. Je leert beslissingen te nemen, zodat jouw werk en privé beter in balans zijn.

Iedereen beschikt over dezelfde hoeveelheid tijd. Maar hoe mensen hun tijd indelen verschilt per persoon. Beschikbare tijd zo goed mogelijk indelen vraagt om persoonlijk ontwikkeling en goede afstemming met anderen.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Persoonlijke ontwikkeling, overzicht en zelfvertrouwen

Je leert effectiever omgaan met tijd. Je leiderschap is groter en je werk-privé balans beter. Je ervaart meer rust, overzicht en vertrouwen. Een juiste balans tussen werk en privé geeft je gezond zelfvertrouwen. Dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Een goede werk-privé balans stelt je in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Ontdek de goede balans tussen je werk en privéleven

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. In de persoonlijke training Mastering your Excellence ontdek je de oorzaak van verstoringen in de balans tussen werk en privéleven.
Ervaar hoe je werk en privé beter op elkaar kunt afstemmen, zodat je jouw doelen makkelijker en plezieriger realiseert. Dit is prettig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Ir. Olivier Oudegeest, Business Analist, Martinair

Ik heb een scala aan persoonlijke inzichten opgedaan die mijn communicatie verbetert en zorgt dat ik nu met meer zelfvertrouwen in het leven sta.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.