Nico Koomans, oprichter en senior trainer

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van PEOPLE Unlimited. Hij heeft ruim 27 jaar ervaring met leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

“Wat drijft jou?”

Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld. 

“Wat maakt dat de één gelukkig en succesvol is en de ander minder of niet?”

“Wat is geluk voor jou?” en “Wat is succes?” en “Hoe creëer je dit zelf?” Deze vragen intrigeren mij al vanaf mijn jeugd. Ik werd al vroeg geconfronteerd, waardoor ik met deze levensvragen ben gaan “spelen” en dat doe ik nog steeds.

Deze vragen zijn uitgegroeid tot een hele reeks die zich blijven aandienen. Het zijn de ontwikkeldoelen waar deelnemers mee komen naar onze trainingen. De antwoorden die gevonden worden bepalen je performance, ze bepalen de kwaliteit van je leven, 24 uur per dag!

De aanpak is in de kern van zaken. ‘Als jij degene bent die de resultaten creëert in je leven, dan is het zaak dat je alles leert over wie je zelf bent’. Het gaat over écht leven en daar vorm aan geven op de manier die bij jou en jouw omgeving past.

Het resultaat van de deelnemers, is wat mij raakt!

Authentieke zelfsturing geeft je een diepe intrinsieke waarde waar je zelf, anderen en jouw organisatie dagelijks profijt van hebben. Doelstellingen worden sneller gerealiseerd en met meer plezier. Vakkennis en werkervaring worden beter in waarde benut. Voor die extra waarde, word je beloond!

Agnes Veenstra, Adviseur HRM, De Zorgboog

De training gaat veel verder dan een standaard persoonlijke effectiviteits- of communicatie training!

De relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde. De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden-heden-toekomst).

PEOPLE Unlimited versterkt je door je de essentie en invloed van authentiek zelfmanagement, menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Senior trainer

Door de jaren heen heeft Nico een uiterst effectief instrumentarium ontwikkeld. Hij luistert en verstaat je op alle lagen: je wereld van gedachten, emoties, gevoelens, bewustzijn, betekenis, overtuiging, acties en resultaten. Dit stelt hem in staat om je zorgvuldig te begeleiden bij het herkennen en overbruggen van de persoonlijke kloof tussen ‘de gewenste situatie’ en ‘de resultaten’ zoals deze zich manifesteren (gevoelsbeleving en meetbare resultaten).

Nico neemt je mee op een weg die begint met jezelf te doorgronden en specifieker te leren kennen.

Na de training ben aanzienlijk beter in staat om jezelf, de ander(en) en de omgeving objectiever te kunnen waarnemen en met meer gelaagdheid / kansrijker te kunnen interpreteren.

Je ervaart een exponentiële groei in je vermogen om steeds weer nieuwe resultaten en doelen in jouw leven te realiseren, niet alleen zelf, maar ook samen met de mensen waar je dagelijks mee te maken hebt.

Hans Melis, Business Procesconsultant, Coöperatie VGZ UA

De training “Mastering your Excellence” van Nico Koomans heeft aan al mijn verwachtingen voldaan én zelfs meer dan dat!

Deelnemende organisaties

PEOPLE Unlimited traint en coacht leiders, (senior) managers, medewerkers, ondernemers, specialisten, teams van professionals en complete afdelingen van diverse grote en kleine (internationale) organisaties:

 • Akzo Nobel
 • Coöperatie VGZ
 • De Boorder Schoots Advocaten
 • Gemeente Bodegraven Reeuwijk
 • KPMG
 • KPN Corporate
 • NWO
 • PGGM
 • Radboud UMCN
 • TU Eindhoven
 • UWV
 • UMC Utrecht
 • YACHT a Randstad company
 • Yanmar International

Ervaring van Nico Koomans

Nico heeft een groot deel van de wereld gezien. Hij heeft gewerkt in dienstverband op diverse posities, als leidinggevende en medewerker, als ondernemer, binnen Europa en buiten Europa, o.a. in Hong Kong.

Holistische achtergrond
Nico heeft een brede holistische achtergrond. Hij beschikt over intensieve persoonlijke ervaring met de traditionele westerse en oosterse psychologie. Hij heeft persoonlijk contact met een breed en krachtig spectrum aan inspiratiebronnen.

Menselijke no-nonsenseaanpak
Zijn menselijke en praktische no-nonsenseaanpak levert een glashelder inzicht én rijke persoonlijke ontwikkeling op. Hij werkte voor trainingsorganisaties in binnen- en buitenland. Hij was (senior) trainer, verzorgde executive coaching, was bureaumanager en pionier tijdens start-ups.

PEOPLE Unlimited

Het specialistische bureau PEOPLE Unlimited is door Nico met toewijding en passie opgezet sinds 1 januari 2007 tot heden en met succes uitgebouwd. Nu traint hij zijn deelnemers in een ‘klein groepsverband’ in programma’s die persoonlijk en intensief zijn. Deze mannen en vrouwen boeken uitstekende resultaten en zetten betekenisvolle ontwikkelingsstappen in het persoonlijke en professionele leven.

Contact met Nico?

Wil je meer weten over de trainingen die Nico Koomans verzorgt of heb je persoonlijke vragen? Vul dit contactformulier in of stuur een e-mail naar nico@nullpeople-unlimited.nl .

Je naam:
*

Je (mobiele) telefoonnummer:
*

Je e-mailadres:
*

Je vraag of bericht:
*

Please enable javascript.
Or you can post by following procedure.
1.Please click on the link [GET TOKEN-CODE],then it is displayed.
2.Enter displayed token-code to "TOKEN INPUT".
TOKEN INPUT  Honeypot(Input unnecessary) 

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

Referenties

Desirée Marsman, HR specialist KPN Corporate

Als HR specialist is de training 'Mastering your Excellence ' niet zo maar een training die ik aanraad, maar ten zeerste aanbeveel bij al mijn relaties!
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"