Carrière switch

Ben je aan het zoeken?

  • Zoek je meer uitdagingen?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
  • Heb je het niet meer naar je zin in je huidige functie?
  • Ervaar je een te hoge werkdruk? Wil je leren hoe daar mee om te gaan?
  • Wil je van baan wisselen maar je vraagt je af of dat de juiste keuze is?
  • Ben je onzeker over de keuze?
  • Wil je meer zelfvertrouwen en rust in je leven?

Wie ben ik eigenlijk op dit moment en welke kant ga ik op?

Meer dan 25% van de beroepsbevolking, denkt na over een carrière switch

Misschien ben je al een tijdje bezig met een of meer van bovenstaande vragen. Wanneer je te lang bezig bent met zoeken naar het antwoord op een of meer van deze vragen, dan gaat dat ten koste van je motivatie en je mogelijkheden. Het niet effectief kunnen maken van de juiste keuze, kost energie en is slecht voor je zelfvertrouwen en dit is overbodig!

“Gelukkig” ben je niet de enige, meer dan 25% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft het niet naar z’n zin op het werk. Dat kan anders!

Stuur mij gerichte informatie

Stilstand beperkt motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen

Klinkt bovenstaande herkenbaar en loop je al een tijdje rond met de vraag of het tijd wordt voor een nieuwe stap in je carrière, dan helpen wij je daar graag mee. Het antwoord op deze vragen ligt uiteraard verscholen in jezelf!

Het uitstellen van de keuze beperkt je motivatie en productiviteit en het zorgt voor een negatief (zelf-)beeld. Het is nog teleurstellender als je hierdoor negatief wordt beoordeeld, door jezelf of door anderen.

Zaken die je niet helpen in je huidige Job of bij een carrière switch

“Stilstand” heeft vaak meerdere oorzaken en kan ontstaan door werk-gerelateerde en/of persoonlijke omstandigheden. Beschik je op dit moment over onvoldoende zelfinzicht waardoor je gaat twijfelen en niet verder komt in je huidige job, dan is een gezonde portie en glasheldere zelfreflectie geen overbodige luxe. De ‘stilstand’ beïnvloedt, zoals je dat zelf ervaart, jouw zelfbeeld. Dit bepaalt hoe je in je vel steekt en de gevolgen merk je zowel thuis als op het werk.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Leiderschap, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze leiderschap training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Stuur mij gerichte informatie

Samen met jou naar de kern van de zaak!

Na het maken van de juiste keuze is het zaak dat je gericht in actie komt! Doe je dat niet, dan creëer je gevoelens zoals ambivalentie. De oorzaak van ambivalentie is besluiteloosheid: “de aanwezigheid van tegengestelde gevoelens ten opzichte van hetzelfde doel.” Besluiteloosheid kun je niet gebruiken in je huidige Job en ook niet bij het in gang zetten van een carrière switch. Het kost je allemaal veel denk-tijd en energie, en het is teleurstellend dat de gewenste resultaten uitblijven.

Kortom, een negatieve spiraal die door jou zo snel mogelijk doorbroken dient te worden!

Je huidige Job vernieuwen? Of een carrière switch?

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe vorm en richting in je huidige Job of bij het vinden van de voor jou nieuwe richting. Met het juiste actieplan en begeleiding kom je tot zetten die leiden naar jouw nieuwe bestemming.

Samen met jou gaan we naar de kern van de verandering, bij jezelf!

Investeer in je leiderschap, daar wordt je voor beloond!

Deelnemers aan onze programma’s ervaren een exponentiële groei in hun leiderschap. De persoonlijke training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen en veranderen van de processen die op onbewust niveau in jezelf afspelen en die je leiden tot verandering en gerichte acties.

Wil je meer weten over onze leiderschap training?

Lees dan meer over deze unieke leiderschap training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Yvonne Bloemers, Zelfstandig Senior HR Ondernemer

Dit leidt tot een structurele gedragsverandering bij jezelf, zonder jezelf te verliezen! Je komt juist dichter bij jezelf en daarmee word je sterker en nemen je mogelijkheden enorm toe.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.