Hoe voorkom je vermoeidheid?

Heb je last van vermoeidheid?

  • Heb je geen energie om creatief en productief te zijn?
  • Kom je ’s avonds uitgeput thuis?
  • Ontbreekt het je aan motivatie en zelfvertrouwen?

Heb je andere goede redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

Vermoeidheid beperkt motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen

Vermoeidheid leidt tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Hoe vermoeidheid voorkomen? Leer je energie en aandacht managen!

Met de programma’s van People Unlimited krijg je inzicht in wat je kunt doen tegen vermoeidheid. Je leert en ervaart tijdens de training hoe je de vermoeidheid zelf creëert. Je leert jezelf beter kennen. Je leert hoe je de ontstane vermoeidheid bijna helemaal kunt laten verdwijnen. Je voelt je weer fit en je zelfvertrouwen neemt toe.

Je leert jouw energie en aandacht op een gezonde manier te managen. Dat zorgt direct voor zelfvertrouwen. En dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.

Wanneer je meer inzicht hebt in jezelf en daarmee ervaring hebt opgedaan. ben je beter instaat om je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Doorgrond vermoeidheid en realiseer nieuwe resultaten en doelen

Deelnemers aan onze programma’s ervaren dat zij beter slagen in het creëren van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De training Mastering your Excellence besteedt volop aandacht aan het begrijpen van de communicatieprocessen die op onbewust niveau in jezelf afspelen en kunnen leiden tot vermoeidheid. En dat stimuleert je intrinsiek in je leiderschap.

Ervaar hoe je jouw energie en aandacht beter kunt managen. Wat kun je doen tegen vermoeidheid? Hoe kun je het voor zijn? De persoonlijke training Mastering your Excellence helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is plezierig voor jezelf en voor de samenwerking met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Jurgen Tonneyck, Student Small Business & Retail Management en Wijsbegeerte. InHolland te Haarlem en Universiteit van Amsterdam

Door dat ik nu beter met mijzelf en met tijd weet om te gaan is het combineren van twee studies veel makkelijker geworden.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.