Omgaan met emoties

Zit je niet lekker in je vel en wil meer grip krijgen op je gevoelens?

  • Wil je leren hoe effectiever om te gaan met emoties van anderen?
  • Weet je geen raad met je emoties?
  • Ben je snel aangebrand en wil je dit veranderen?
  • Kom je er niet uit met een collega?

Heb je andere goede redenen om beter te leren omgaan met emoties van jezelf en/of anderen?

Niet goed omgaan met emoties belemmeren succes en geluk

Niet goed kunnen omgaan met emoties van jezelf of die van de ander(en) leidt tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gezamenlijke resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Goed omgaan met emoties sterkt je persoonlijk leiderschap

People Unlimited neemt goed anticiperen op emoties zeer serieus. Goed omgaan met emoties van jezelf en die van anderen is essentieel voor geluk en succes.

Iedereen heeft dagelijks te maken met emoties. Emoties geven vorm en inhoud aan je leven. Veel mensen nemen beslissingen op basis van emoties. Jouw emoties hebben effect op de mensen met wie je samenwerkt en samenleeft. Andersom kunnen de emoties van anderen jouw weer beïnvloeden.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Emoties inzetten om je doelen te bereiken

In de programma’s van People Unlimited leer je wat emoties echt zijn. Waar komen emoties vandaan? Hoe kun je effectief omgaan met emoties van jezelf en van anderen? Hoe voorkom je dat emoties je dagelijks functioneren belemmeren? People Unlimited leert je hoe je emoties positief inzet om doelen te bereiken!

Goed omgaan met emoties vergroot het zelfvertrouwen van jou en anderen. Het helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.
Door effectiever omgaan met emoties ben je beter in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Effectief omgaan met emoties verbetert een goede samenwerking

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De intensieve en persoonlijke training Mastering your Excellence is gericht op menselijke communicatie en hoe dat samenwerken met je relaties positief beïnvloedt.
Ervaar hoe effectief omgaan met emoties bijdraagt aan het succesvol realiseren van jouw doelen en dat van anderen! Dit is plezierig voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Desirée Marsman, HR specialist KPN Corporate

Als HR specialist is de training 'Mastering your Excellence ' niet zo maar een training die ik aanraad, maar ten zeerste aanbeveel bij al mijn relaties!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.