Omgaan met werkdruk

Kom je te vaak tijd tekort?

  • Heb je moeite met het stellen van prioriteiten?
  • Wil je beter leren omgaan met werkdruk?
  • Heb je last van aardig gevonden willen worden?
  • Vind je het lastig om te kiezen?

Heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

People Unlimited helpt je bij het effectief omgaan met jezelf en de beschikbare tijd.

Verkeerd omgaan met werkdruk zorgt voor stress en onrust

Niet goed omgaan met werkdruk leidt tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het zorgt voor stress en onrust. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Goed omgaan met werkdruk betekent verstandig omgaan met jezelf

In de programma’s van People Unlimited leer je ruimte te maken voor wat belangrijk is. Je hebt natuurlijk ook te maken met anderen. Je hebt te maken met je eigen gedachten en gevoelens over wat je denkt dat deze mensen van je denken en verwachten, terwijl jij wilt kiezen wat je wilt gaan doen. Je leert anders met jezelf en met beslissingennemen omgaan, zodat omgaan met werkdruk een stuk eenvoudiger is.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Iedereen beschikt over dezelfde hoeveelheid tijd

Iedereen beschikt over dezelfde hoeveelheid tijd. Maar hoe mensen hun tijd benutten en bewaken verschilt per persoon. Beschikbare tijd zo goed mogelijk indelen vergt een flexibele houding en goede afstemming met jezelf en anderen. Je leert effectief omgaan met jezelf, zodat je beter kunt omgaan met werkdruk. Dit heet time-management. Goede time-management bevordert de kwaliteit van je dienstverlening en productontwikkeling. Door People Unlimited leer je bewust te kiezen om meer tijd te besteden aan jouw belangrijkste taken.

Effectief omgaan met werkdruk geeft je zelfvertrouwen

Effectief omgaan met jezelf en anderen geeft je zelfvertrouwen. Je leert je beter te focussen en in het moment te kiezen waardoor je flexibel met de beschikbare tijd om gaat. Dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.
Wanneer je dit beheerst ben je beter in staat om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Goed omgaan met werkdruk vergroot plezier in je leven

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De training Mastering your Excellence focust op hoe je omgaat met beschikbare tijd en hoe dat de samenwerking met je relaties positief beïnvloedt.
Ervaar hoe je jouw tijd en energie beter kunt managen. De persoonlijke Mastering your Excellence helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is plezierig voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Richard Tomesen, Adviseur Gezondheidsmanagement, Stichting De Zorgboog

Mijn zelfbeeld en wereldbeeld zijn in positieve zin veranderd en dit veroorzaakt een aaneenschakeling van successen en resultaten in mijn omgeving welke me versteld doen staan.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.