Leiderschapsstijlen

Wil je aanzienlijk meer invloed hebben en daar minder hard voor hoeven werken?

  • Wil je dat je relaties en resultaten duurzaam groeien?
  • Wil je meer impact als leider op je eigen en andermans resultaten?
  • Wil je jezelf en anderen beter begrijpen?

Of heb je een andere goede reden om in persoonlijk leiderschap te willen investeren?

Leiderschapsstijlen en communicatiestijlen

Je beschikt over verschillende stijlen van leidinggeven en communiceren. In feite huizen deze stijlen in je en heb je toegang tot een diversiteit aan stijlen. Je presenteert jezelf, bewust of onbewust, door middel van deze stijlen aan de ander(en).

Wil je effectiever leidinggeven, de leidingnemen en communiceren dan is het van belangrijk dat je deze stijlen snel van elkaar leert onderscheiden én je bewust leert uitdrukken d.m.v. deze stijlen.

Met deze sociale-stijlen boek je resultaten op snelle en krachtige wijze, en leg je een vruchtbare basis voor duurzame communicatie en samenwerking.

Benut je leiderschap potentieel en boek nieuwe resultaten

In de programma’s van People Unlimited werk je aan het vergroten van je zelfbewustzijn en het versterken van je identiteit. Je vergroot je sociale invloed en organisatievermogen om je persoonlijke en gemeenschappelijke doelen, sneller en makkelijker, te realiseren.

Je leert de stijlen herkennen in het gedrag van de ander(en) en leert daarop te anticiperen.

Je leert en ervaart hoe je de stijlen kunt inzetten afgestemd op diegene(n) die je tegenover je hebt en ter gunste van de relatie en dat wat je wilt realiseren.

Het kunnen herkennen en toepassen van Leiderschapsstijlen en Sociale Communicatiestijlen heeft een enorme impact op je resultaten als professional. Het mag duidelijk zijn je beter in staat bent om je eerder verworven intellectuele (vak)kennis, levens- en werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Voor die toegevoegde waarde wordt je beloond.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Leiderschap, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze leiderschap training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Ontwikkeling in je leiderschap

Je wilt onderscheidend en effectiever zijn. Dan zal je alles over je mens-zijn te weten willen komen. Je wilt jezelf en anderen doorgronden. Dan ben je instaat om op natuurlijke wijze jezelf en anderen intrinsiek te motiveren.

Je wilt succes en geluk creëren op een manier die bij jou en jouw organisatie past.

Onze glasheldere, menselijke en praktische no-nonsense aanpak stelt je in staat om, voor de korte en lange termijn, een brede en diepe basis te creëren voor productieve en effectieve prestaties en duurzame ontwikkeling.

Leiderschap door zelfvoorbeeld

Verandering gebeurt als jouw gedragsverandering een natuurlijk en intrinsiek effect heeft op het gedrag van anderen. Wij noemen dat: leiderschap door zelfvoorbeeld!

Groter geluk en succes is alleen mogelijk als je nieuwsgierig bent in hoe je anders met jezelf en de ander(en)kunt omgaan. Een team of organisatie kan excelleren als jij zelf en je collega’s durven te veranderen. Daar is lef voor nodig. Imago (zelfbeeld) speelt daarbij een grote rol.

De natuur is erop gericht om leiderschap en talent tot ontplooiing te brengen. Mensen zelf spelen daarbij een cruciale rol. Hoe saboteer je dit proces? Hoe ondersteun je dit proces?

Mensen zijn de bron van vrijwel alle resultaten!

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en het creëren van duurzaam resultaat. De persoonlijke training Mastering your Excellence focust op de kern van je mens-zijn en die van anderen.

Deelnemers en deelnemende organisaties

People Unlimited traint leiders, (senior) managers, ondernemers, professoren, specialisten, medewerkers, teams van professionals en complete afdelingen van (internationale) ondernemingen:

Ronald Holm, COO Sales & Marketing, Operations at Yanmar Marine International

An extremely well planned and executed training titled “Mastering your Excellence MT" is really praiseworthy...

Jørgen Pluym, General Manager, Honda Nederland

Gepokt en gemazeld in trainingsland ben ik vrij sceptisch over een groot deel van het beschikbare aanbod. Deze training is absoluut een aanrader.

Deelnemers aan onze trainingen ervaren een exponentiële groei in hun leiderschap om daarmee steeds weer nieuwe resultaten en doelen in het leven te realiseren, niet alleen voor zichzelf, maar ook ten voordele van degenen waar ze dagelijks mee te maken hebben.

Wil je meer weten over onze leiderschap training?

Lees dan meer over deze unieke leiderschap training en kijk ook eens naar hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Gaston Siegelaer, Senior Consultant, Towers Watson

De training Mastering your Excellence heb ik ervaren als één van de meest effectieve en daardoor waardevolle trainingen die ik ooit heb gevolgd!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.