Keuzes maken en uitvoeren

Wil je leren hoe de juiste beslissingen te nemen en deze uitvoeren?

  • Vind je het lastig om op dit moment in je leven de juiste keuze te vinden?
  • Heb je over het algemeen moeite met kiezen?

Of heb je andere redenen om in je persoonlijke ontwikkeling te willen investeren?

In-effectief keuzes maken kost tijd en geld

Het uitstellen van keuzes kan leiden tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Het is frustrerend als je hierdoor gewenste resultaten niet behaalt. En dat kost jou en anderen veel tijd en geld. Het is nog teleurstellender als je vervolgens negatief wordt beoordeeld, door jezelf en anderen.

Effectief keuzes maken bevordert succes en geluk

In onze programma’s leer je het belang van goede keuzes maken. Het is namelijk van grote invloed op de vorm en inhoud van je leven. Onbewust maak je dagelijks heel veel kleine keuzes. Soms lijken kleine beslissingen niet belangrijk. Toch kan zelfs de kleinste beslissing grote gevolgen hebben. Ook het niet maken van een keuze is een keuze op zich zelf en heeft z’n gevolgen.

In de training Mastering your Excellence leer je alles over het maken van keuzes:

  • Hoe maak je de juiste keuze?
  • Hoe doe je dat samen met anderen?
  • Hoe ga je om met de angst die mogelijk ontstaat bij het maken van een bepaalde beslissing?
  • Hoe ga je om met de consequenties van een (verkeerd) besluit?
  • Hoe ga je om met de reactie van anderen wanneer je bepaalde keuzes maakt?

In onze programma’s krijg je volop gelegenheid om jezelf te evalueren. Je ontdekt hoe je door het nemen van goede beslissingen je leven de gewenste richting geeft. Met keuzes maken creër je zelf persoonlijke ontwikkeling in je leven.

Goede keuzes durven maken geeft zelfvertrouwen. Dat helpt zowel jou als de mensen om je heen bij het creëren van succes en geluk op een manier die bij je past.
Effectief kiezen helpt je om al je eerder verworven kennis, levenservaring, werkervaring en persoonlijke competenties optimaal in te zetten waardoor je meer waarde toevoegt.

Lees ook ons artikel: ‘Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving’.

Persoonlijke Ontwikkeling, de relatie met jezelf

De kwaliteit van ‘de relatie met jezelf’ is de bron van al je resultaten! Je bewustzijn vergroten rond de invloed van déze relatie is van onschatbare waarde.

De gelaagdheid heeft grote invloed op alles wat je hebt gedaan, hoe je dagelijks communiceert en wat je doet én dagelijks gaat doen (verleden – heden – toekomst).

People Unlimited versterkt door je in deze persoonlijke ontwikkeling training de essentie en invloed van menselijke communicatie en effectieve relaties te laten ervaren, bij het realiseren en voorbijstreven van persoonlijke en organisatiedoelen.

Goede keuzes maken zorgt voor nieuwe resultaten

Deelnemers aan onze programma’s slagen beter in het stellen van nieuwe doelen en resultaten in hun leven. De intensieve training Mastering your Excellence keuzes te maken die tevens de samenwerking met je relaties positief beïnvloedt.

Juiste beslissingen maken helpt je om jouw doelen makkelijker en plezieriger te realiseren! Dit is prettig voor jezelf en met de mensen om je heen.

Wil je meer weten over onze persoonlijke ontwikkelingstraining?

Lees dan meer over deze unieke training. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Victor van de Steege, 31 jaar, Teamleider, Agis Zorgverzekeringen N.V

Ik heb altijd veel meer invloed gehad op ‘al deze zaken’ dan dat ik zelf dacht. En laat dat nou net iets zijn waar ik al héél lang naar opzoek was... ‘t hebben van meer invloed op mijn functioneren en de resultaten daarin.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.