Nicoline Wisse Smit

Nicoline Wisse Smit is communicatiestrateeg. Ze is eigenaar van Communicatiebureau Wis & Waarachtig (W&W). In het verlengde van haar liefde voor oprechte verbinding ontwikkelde ze het CoLove-Principe. Dit moedigt organisaties aan tot werken vanuit het hart. Ze houdt van open en eerlijke communicatie en stelt daarbij de mens centraal. Resultaat en ontwikkeling drijven haar.

Dankzij Mastering your Excellence zit ik in mijn kracht. De hoekstenen van mijn fundament staan steviger dan ooit. Daarbij zie ik meer dan dat ik in tijden gezien heb. Mijn zintuigen stromen van de energie.

Waar ik soms doolde, zocht naar focus of me afvroeg waarom de dingen niet liepen zoals gepland, lijkt het alsof er nu een innerlijke TomTom de juiste richting geeft, zowel zakelijk als privé. Met focus op wat ik wil bereiken, volgt het pad automatisch. Daarbij bemerk ik dat wat eerst een hindernis leek, nu een sprongetje naar succes is.

Niet langer heb ik het gevoel te moeten trekken en duwen om dingen in gang te zetten en te laten welslagen. Als een zaadje dat geplant is en waarvan je weet dat de bloem met de tijd alleen maar mooier, sterker en weerbaarder wordt. Die bloem blijft voor mijn omgeving niet onopgemerkt. Mijn hele omgeving werkt geolied mee. We vormen samen een prachtig boeket. Te weten dat ik aan de basis sta van dat alles, geeft me het gevoel dat alles mogelijk is.

Mastering your Excellence is een training naar persoonlijk succes, in welke vorm dan ook. De groepssetting is uniek. De inkijk in de uitdagingen van anderen moedigt aan tot zelfreflectie en zorgt voor nieuw inzicht. Waar anderen trainingen al snel zijn vergeten, is Mastering your Excellence een natuurlijke manier van leven en blijvend leren.

Deze persoonlijke intensive gun ik iedereen. Het is een levensgroot cadeau!

Nicoline

 

Nicoline Wisse Smit, Communicatiestrateeg Wis & Waarachtig

Meer referenties

Niels Groeneweg, PHD/Researcher at VU Amsterdam & Project Leader, Senior Policy Advisor at Agis Zorgverzekeringen

Top Qualities: Great Results, Personable, High Integrity. The training Mastering your Excellence is a perfect training for everybody who wants to consummate his performance and enjoy life more.

Anouschka, Informatiecoördinator bij Team Grootschalige Opsporing

Vragen als ‘ben ik wel een goed leidinggevende’ en ‘hoe krijg ik mijn examenvrees onder controle’ wachten niet langer op een antwoord. Niet omdat ze beantwoord zijn. Nee, het is niet langer nodig mijzelf deze vragen te stellen.

Nico van Didden, Informaticus bij ProRail N.V.

In de ruim dertig jaar van mijn loopbaan was de training “Mastering your Excellence” veruit de meest effectieve.

Patricia Geven, Casemanager Agis Fit in Bedrijf, Agis Zorgverzekeringen

Ik voelde heel intuïtief dat ik deze training wilde volgen. Mijn intuïtie klopte!

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Ton Zoetbrood, CFO Aramco Overseas Company

De resultaten van de training Mastering your Excellence zijn divers, van grote waarde en persoonlijk op maat! Nooit eerder een training gevonden die zo doelgericht en effectief is.
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.