Leiderschap ontwikkelen

Veel mensen denken dat je leiderschap in je genen moet hebben.. om een goed leider te zijn. Hoe zit dat precies met leiderschap? Heeft iedereen leiderschap kwaliteiten in zich of is dat alleen voor een enkeling. Om helder te krijgen of u leiderschap in u hebt is het belangrijk dat u achter uw eigen identiteit leert kijken. Dit klinkt misschien raar aangezien u natuurlijk alles over uzelf weet. Mensen die een goede leider willen zijn en blijven investeren in zelfverwezenlijking. In de programma’s van People-Unlimited.nl helpen wij u om erachter te komen wat voor leider u bent en hoe u deze leiderschapeigenschappen optimaal kunt uit ontwikkelen en benutten in het dagelijks leven, zowel op werk als privé.

Deelnemers van het programma ‘Mastering your Excellence’ van People-Unlimited.nl slagen beter in het stellen van doelen en behalen makkelijker en betere successen. De natuur is erop gericht om je leiderschap en je talenten tot ontplooiing te brengen. Mensen zelf spelen daarbij een cruciale rol. Hoe saboteer je dit proces? Hoe ondersteun je dit proces?

Durf te investeren in uw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. U zult er absoluut profijt van hebben!

Website: /leiderschap/

Posted in Nieuws

Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Het investeren in uw persoonlijke ontwikkeling zal absoluut zorgen voor een betere gemoedstoestand op uw werk en in uw privésituatie. Als u meer succes wilt hebben op uw werk en u wilt doelen gemakkelijker kunnen stellen en realiseren dan is het een goede tip om eens kennis te maken met de programma’s ‘Mastering your Excellence’ van People-Unlimited.nl.

Met de persoonlijke ontwikkeling programma’s van People-Unlimited.nl komt u werkelijk achter uw eigen identiteit. U leert hoe u uzelf verder kunt ontwikkelen en hoe u meer productiviteit, motivatie en geluk zelf kunt ontwikkelen. Wij doorgronden samen met u wat voor type persoon u bent en hoe u nog effectiever om kunt gaan met situaties in het verleden, heden en de toekomst. Wij helpen u om al uw eerder opgedane (vak)kennis en werkervaring nog beter te benutten waardoor u extra waarde toevoegt. Voor die waarde wordt u beloond.

Wij werken aan het vergroten van uw zelfbewustzijn en het versterken van uw identiteit. De meeste van onze klanten beschikken over een zelfbewustzijn en een redelijk gelukkig bestaan, Toch blijkt iedere keer weer dat meer geluk en succes mogelijk is in uw dagelijkse praktijk van uw leven. U dient wel een beetje nieuwsgierig te zijn naar u zelf en naar mogelijkheden die tot nog toe buiten uw gezichtsveld bleken.

Een team of organisatie kan  verder accelereren als uzelf en uw collega’s durven te reflecteren op het eigen functioneren.

Meer informatie over de programma’s van People-Unlimited.nl kunt u vinden op de website.

Ga naar: Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Posted in Nieuws

Nieuwe website

We willen graag een nieuw succes met je delen!

People Unlimited beschikt over een nieuwe informatieve website.

We zijn jou en je achterban beter van dienst. De website is in het Nederlands en het persoonlijk telefonisch support blijft dezelfde zoals je dat van ons bent gewend.
Zie www.people-unlimited.nl en neem een kijkje. We zijn benieuwd naar jouw bevindingen.

Je kunt nu op de website nog meer informatie vinden. Bijvoorbeeld over Mastering your Leadership (Persoonlijke Leiderschapstraining) en de nieuw praktijkgeoriënteerde training Mastering your Results (Actiemanagement training) .

Ook kun je een kijkje nemen bij

Als je vragen of feedback hebt, ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij in de gelegenheid zijn om ze te kunnen beantwoorden.

Oude website

Oude website

screenshot nieuwe website

Nieuwe website

Posted in Nieuws

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

Referenties

Fokko Keun, HR Director, Vlisco Netherlands

Hoog professioneel niveau! Deze trainingsmethode is zeker aan te bevelen bij het aanzienlijk vergroten van persoonlijk leiderschap.
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"