Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Het investeren in uw persoonlijke ontwikkeling zal absoluut zorgen voor een betere gemoedstoestand op uw werk en in uw privésituatie. Als u meer succes wilt hebben op uw werk en u wilt doelen gemakkelijker kunnen stellen en realiseren dan is het een goede tip om eens kennis te maken met de programma’s ‘Mastering your Excellence’ van People-Unlimited.nl.

Met de persoonlijke ontwikkeling programma’s van People-Unlimited.nl komt u werkelijk achter uw eigen identiteit. U leert hoe u uzelf verder kunt ontwikkelen en hoe u meer productiviteit, motivatie en geluk zelf kunt ontwikkelen. Wij doorgronden samen met u wat voor type persoon u bent en hoe u nog effectiever om kunt gaan met situaties in het verleden, heden en de toekomst. Wij helpen u om al uw eerder opgedane (vak)kennis en werkervaring nog beter te benutten waardoor u extra waarde toevoegt. Voor die waarde wordt u beloond.

Wij werken aan het vergroten van uw zelfbewustzijn en het versterken van uw identiteit. De meeste van onze klanten beschikken over een zelfbewustzijn en een redelijk gelukkig bestaan, Toch blijkt iedere keer weer dat meer geluk en succes mogelijk is in uw dagelijkse praktijk van uw leven. U dient wel een beetje nieuwsgierig te zijn naar u zelf en naar mogelijkheden die tot nog toe buiten uw gezichtsveld bleken.

Een team of organisatie kan  verder accelereren als uzelf en uw collega’s durven te reflecteren op het eigen functioneren.

Meer informatie over de programma’s van People-Unlimited.nl kunt u vinden op de website.

Ga naar: Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Posted in Nieuws

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

Referenties

Mariska Pronk, Senior HR Adviseur, Kennemer Duincampings

Wij realiseren nu een gezondheidscijfer van 98,2%, wij denken al lang niet meer in ziekteverzuim. Gedurende de afgelopen 4 jaar is de omzet verdubbeld naar bijna 12 miljoen euro!
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"