Preferred Supplier voor De Nederlandsche Bank

Deze pagina is bedoeld voor medewerkers van De Nederlandsche Bank.

People Unlimited is Preffered Supplier voor De Nederlandsche Bank. Wilt u voor uw organisatie een vaste partner voor het optimaliseren van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van uw mensen? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden en de resultaten voor uw mensen en organisatie kunnen bespreken.

Welkom bij People Unlimited

People Unlimited werkt persoonlijk en resultaatgericht! Wij bekrachtigen leiders, managers en medewerkers bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen in een toenemend complexe en uitdagende samenleving.

People Unlimited verzorgt korte en langere trajecten voor de persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

De Nederlandsche Bank


Sinds het jaar 2010 komen medewerkers van De Nederlandsche Bank voor de persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, individueel en in (MT)teamverband. Door de succesvolle ervaringen van specialisten, afdelingsmanagers en medewerkers is People Unlimited Preferred Supplier voor De Nederlandsche Bank.

 

Peter Hoekstra (40), Senior toezichthouder, Toezichthouder Bankensector

Mastering your Excellence heeft mij wezenlijk nieuwe inzichten en perspectieven gegeven.

Irene Koole (39), Sectiehoofd Accounting, Toezichthouder Bankensector

Het was een voorrecht te werken met deze trainer. Praktisch, goed gestructureerd, persoonlijk. Ook anderen binnen mijn team volgen de training nu!

Over People Unlimited

De aanpak van People Unlimited geeft resultaatmanagement een extra dimensie, waarbij gewenste strategische kaders, praktijk én menselijke aspecten geïntegreerd worden. Wij richten ons op mensen en organisaties die naar verandering van strategie en aanpak streven, waarin resultaatgericht opereren centraal staat.

Werkwijze People Unlimited

De methode die People Unlimited hanteert, is die van de zogenaamde ervaringsleer. De basis vormt de eigen praktijksituatie, de werkproblematiek en de persoonlijke uitdagingen zoals men die zelf ervaart. Eigen verantwoordelijkheid staat centraal: wat kan je zelf doen om problemen samen op te lossen en nieuwe uitdagingen op effectieve wijzen aan te gaan. Het gaat over de kern van zaken.

Onze fundamentele motivatie is dat ieder (persoonlijk) vraagstuk uitzonderlijk is en samen opgelost kan worden. De aanpak is resultaatgericht, pragmatisch, uitdagend en soms confronterend, maar vindt plaats in een omgeving die gekenmerkt wordt als veilig en constructief.

Persoonlijk contact & uitgebreide persoonlijke informatie

Geen mens of team is hetzelfde. Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. Ook jouw doelen, omstandigheden en verwachtingen zijn anders. Dat maakt jouw vraag om te ontwikkelen uniek. Daarom krijg je voor dat je bij ons met een training begint een persoonlijk gesprek opmaat.

Wij helpen je door eerst goed naar je te luisteren. Daarna vertellen wij je welke resultaten je van ons mag verwachten. Op deze wijze ondervinden wij samen hoe een training bij jouw behoeften aansluit en wordt het eerste contact gelegd voor de constructieve en duurzame samenwerking.


People Unlimited is opgericht door Nico Koomans. Je kunt bij hemzelf terecht met ontwikkelvragen. De training Mastering your Excellence wordt verzorgd door Nico Koomans zelf in samenwerking met talentvolle assistentie.

Ook de intensieve persoonlijke vervolgtrainingen Mastering your Leadership en Mastering your Success worden aangeboden binnen de Preferred Supplier afspraak.

Voor intensieve (MT)teamcoaching in groepsverband wordt Mastering your Excellence MT aangeboden binnen de Preferred Supplier afspraak.

Telefoon 020 623 64 61  of  direct 06 24 50 49 05.

Wil je meer weten over onze leiderschap en persoonlijke ontwikkelingstrainingen?

Lees dan meer over deze unieke trainingen. Bekijk ook eens hoe anderen deze training hebben ervaren. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie! Wij sturen met alle plezier de uitgebreide geschreven informatie, het programma overzicht van de relevante training en de bijbehorende offerte-overeenkomst.

De velden met een ster* zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Privacy: Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Referenties

Dr. Harriette Verwey, Cardioloog en plv. Afdelingshoofd LUMC

Door de zaken anders te bekijken heb ik mijn authenticiteit en intrinsieke motivatie hervonden.
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"