Willemieke de Waal – Kaandorp

Wij zijn een kampeerbedrijf dat dag en nacht verrast; in een prachtige, natuurlijke omgeving met vakmanschap, passie en aandacht voor onze gasten en voor elkaar. Trotse talenten op de werkvloer groeien hier uit tot ware sterren in gastblijheid. Zij zorgen voor een sprankelend aanbod van activiteiten en verblijfsmogelijkheden. Eigenwijs, avontuurlijk en een beetje gek. Pure luxe om van te genieten!

Seizoenbedrijf; 3 campingterreinen en 2 horecagelegenheden met ca. 60 vaste medewerkers jaar-rond, oplopend naar ca. 300 in het seizoen. Ondersteund door 9 stafmedewerkers en een algemeen directeur. 

Mastering your Excellence heeft mij nog steviger in mijn kracht gezet.

Nico Koomans is akelig goed in staat om zeer complexe zaken met gerichte vragen te begeleiden tot glasheldere en bekrachtigende oplossingen. Déze training heeft mij zowel zakelijk als privé veel gebracht.

Door actief zelfvertrouwen-management kan ik veel meer ontspannen en effectiever omgaan met complexe uitdagingen en deze in goede banen leiden. Op deze wijze in het leven staan stimuleer ik binnen onze organisatie. De energie en resultaten die daarbij vrijkomen, mag iedereen zelf ervaren. Wij stimuleren onze vaste medewerkers dan ook de training Mastering your Excellence te doen. De positieve resultaten na Mastering your Excellence zijn een logisch gevolg en deze zijn duidelijk én meetbaar!

Wij realiseren ondertussen een gezondheidscijfer van 98,2%, wij denken al lang niet meer in ziekteverzuim. De winst is gegroeid van een negatief bedrag naar 1.7 miljoen euro in 2018.

Sinds 2014 werken we binnen de Kennemer Duincampings vanuit ‘Excellence’, ‘Leadership’ en ‘Success’. Onze mensen zijn tot bloei gekomen en daarmee onze organisatie. Wij zijn in de afgelopen jaren in omvang verdubbeld.

We spreken dezelfde taal, komen in actie, vanuit onze kracht en creativiteit. De energie stroomt voelbaar en dat zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Wij zijn daarmee leerbedrijf van het jaar 2015, 2016 en 2017 geworden.

In 2016 kregen we de Alan Rogers Award voor 2de Europese Kustcamping.

In 2018 wonnen wij de prijs voor Beste Praktijkopleider van onze branche.

De Kroon op het Werk prijs voor beste personeelsbeleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid, kregen wij in 2019.

Mastering your Leadership is een verdiepend vervolg waaraan ons MT heeft deelgenomen. Hierdoor zijn we echt een team geworden, zijn we in staat om onze echte IK in te brengen en gaan we effectief om met elkaars weerstand en onzekerheid. Hierdoor gaat geen tijd meer verloren aan grote en kleine onderlinge “gedoetjes”. Dat geeft de extra senioriteit, energie en een productieve en creatieve flow die nodig is om succesvol te zijn.

En dan Mastering your Success: een groot cadeau van verdere verdieping! Door verstilling en het opnieuw naar binnen te kijken, komen tot dieper inzicht in het eigen functioneren en dat van de ander(en). Van waaruit nieuwe inzichten en dieper begrip over mijzelf, mijn (onderbewuste) drijfveren en duidelijk zicht op mijn persoonlijke koers heel zichtbaar zijn geworden. Ik zei het al eerder: “de positieve resultaten zijn zowel voor de individu als zeker voor onze organisatie een logisch gevolg. Ze zijn duidelijk én meetbaar!

Ik heb veel trainingen gedaan in mijn leven bij gerenommeerde organisaties. Mijn referentiekader is door de trainingen en begeleiding door PEOPLE Unlimited wezenlijk veranderd. Nico Koomans heeft mij niet vertelt maar heel duidelijk laten ervaren en voelen waar succes echt vandaan komt; mijn onbegrensde zelf.

Willemieke

Willemieke de Waal - Kaandorp, Directeur van de Kennemer Duincampings

Meer referenties

Aron Stegenga, Senior Medewerker Materiële Controle, Achmea

Sinds het volgen van Mastering your Excellence in 2010 heb ik voor mij heel mooie resultaten behaald.

Mariska Lintjens, Senior Medewerker Reserveringen, Conferentiecentrum Kaap Doorn

Het bijzondere is dat er direct meetbaar resultaat is..

Winnifred Assies, Adviseur werk en netwerkcoach 50+ bij UWV Drenthe

Het levert mij zo veel energie, trots en zelfvertrouwen op, omdat ik voel en ervaar dat ik dagelijks groei in mijn functie.

Fokko Keun, HR Director, Vlisco Netherlands

Hoog professioneel niveau! Deze trainingsmethode is zeker aan te bevelen bij het aanzienlijk vergroten van persoonlijk leiderschap.

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

Je naam:
*

Je (mobiele) telefoonnummer:
*

Je e-mailadres:
*

Je vraag of bericht:
*

Please enable javascript.
Or you can post by following procedure.
1.Please click on the link [GET TOKEN-CODE],then it is displayed.
2.Enter displayed token-code to "TOKEN INPUT".
TOKEN INPUT  Honeypot(Input unnecessary) 

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

Referenties

Gerben Schol, Taxateur / Planeconoom, Gloudemans

Met recht kan ik zeggen dat dit de beste opleiding is geweest die ik tot nu toe in mijn leven heb gevolgd.
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"