Nadja Renkema Holstein, Directeur Domein Sociaal bij Meerinzicht

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. De 3 gemeenten werken samen op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugdhulp en leerlingzaken (domein sociaal). Wij werken samen op het gebied van belastingen, facilitaire dienstverlening, financiën, gebouwenbeheer, HRM, informatisering & automatisering, communicatie, juridische zaken en geo-informatie (domein bedrijfsvoering).

Ik heb gezocht naar de mogelijkheden om met mijn nieuwe management te komen tot een gemeenschappelijk referentiekader om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Een goede relatie tipte mij op de professionaliteit en goede resultaten door trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

“Hoe ga je met jezelf om opdat je tevoorschijn komt op die momenten dat je dat graag zou willen, en niet doet? Hoe manage je de rechtvaardigende gedachten en gevoelens die jouw acties saboteren”?

De training Mastering your Excelence is het bewijs van kwaliteit, mede doordat het gewenste resultaat bij onze mensen steeds vaker zichtbaar wordt!

Deelnemers komen enthousiast terug met persoonlijke inzichten en zichtbare doorbraken. Dit maakt dat anderen nieuwsgierig worden naar de programma’s en de persoonlijke groei die deze faciliteren. Het resultaat is dat bijna iedere volgende deelnemer intrinsiek gemotiveerd is om te starten. Én het begeleiden van de deelnemers door PEOPLE Unlimited wordt gedaan met grootte zorgvuldigheid, voor, tijdens en na afloop van de trainingen.

De groep van collega’s die de training Mastering your Excellence gevolgd hebben wordt iedere maand groter en daarmee groeit de olievlek en de omslag binnen de cultuur. Deze leidinggevenden en medewerkers zijn de nieuwe cultuurdragers geworden. Ik zie dat onze mensen meer open zijn, steeds vaker de verantwoordelijkheid nemen over eigen gedachten en gevoelens en daardoor meer veerkrachtig zijn, energieker uitstralen en met oplossingen komen en daarmee aan de slag zijn.

Deze krachtige verandering wordt de nieuwe gewoonte, de nieuwe norm die bij ons steeds normaler begint te worden. En dit is natuurlijk een feest om voor je ogen te zien ontvouwen!

Ik ben dankbaar dat onze mensen en daarmee de organisatie hiervan mag profiteren.

Uiteraard ben ik zelf als eerste gegaan!

Nadja

Nadja Renkema Holstein, Directeur Domein Sociaal bij Meerinzicht

Meer referenties

Shirin Lalezari, Cardio-thoracaal chirurg, unitvoorzitter, bij Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)

De training heeft ervoor gezorgd dat ik nóg meer vanuit mijn hart ben gaan leven.

Ellen den Hollander, Docent/studieloopbaanbegeleider aan de Haagse Hogeschool

Jarenlang heb ik gedacht dat dingen mij overkwamen en had ik niet de regie over mijn leven.

Věra M.J. Novotný, Internist – hematoloog/ transfusiespecialist, UMCN

Wilde Mastering your Excellence doen vanwege de dreiging van overbelast zijn. Het resultaat was voor mij dat ik al vanaf de avond na de training heel anders met mij zelf..

Sabrina Franken, Directeur, Yarden Uitvaartverzorging

Het is geen training maar een confrontatie met jezelf waarbij je dieper inzicht krijgt en kunt bouwen aan een dieper zelfvertrouwen. Door de enthousiaste respons volgen de andere managers.

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Hanneke van der Heiden, PMC Development & Customer Experience, ENECO World

‘Als communicatieprofessional dacht ik van te voren toch even ‘ja, mooi marketing verhaal…’
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.