Frank Kosterink

Ambiq ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met LVB. Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om op te groeien in een gezin, dus daar is onze organisatie volledig op ingericht. Het doel van onze behandeling, begeleiding en ondersteuning is altijd; mensen op weg helpen naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst.

Het is alweer een dikke drie maanden geleden dat jij mij hebt getraind. Ik dacht het wordt nu wel eens tijd om iets van mij te laten horen.

Ik wil jou nogmaals bedanken. Mijn leven is in de positieve zin erg veranderd.

Ik maak nu veel meer bewuste keuzes. Ik laat niet zomaar alles binnen komen, zoals mij dat voor de training wel gebeurde. Ik bekijk bepaalde zaken meer van een afstand, laat het nu eerst bezinken en beslis dan hoe ik ga reageren. Ik ervaar daardoor veel meer rust.

Hoe gek kan het gaan. Wat een dergelijke training voor mij gedaan heeft. Ik sta nu elke dag op, weet wat ik ga doen en hoe ik het ga doen, van hoog urgent tot kan nog wel even wachten. Ik heb gemerkt dat mij nu alles veel makkelijker afgaat en ik totaal geen stress voel.

Op het werk hoor ik van mijn collega’s terug dat ik rustiger ben geworden en meer luister in plaats van zit te kletsen. Ik gebruik ook delen van jouw training in de benadering naar de jongeren waar ik mee werk en ook hier zie ik goede resultaten. Ik prijs mij rijk dat ik de training heb mogen volgen.

Ik ben nu bezig met een groot project samen met een collega. Het opstarten van een leer,- werktraject voor LVB jongeren. Het gaat hier om een grote boerderij met erf. Hier moeten leerplekken gecreëerd worden voor in de horeca, verzorging dieren en groenvoorziening (moestuin). Menig gesprek reeds gevoerd met de gemeente en andere instanties. Deze gesprekken waren positief en vanuit de gemeente is men erg enthousiast over ons idee en de uitwerking ervan.

Elke keer moet ik denken aan de positieve insteek die jij mij hebt bijgebracht. Ik merk na elk gesprek wat ik heb gevoerd dat ik van binnen groei.

Oh ja, ik gaf voor de training aan dat ik last had van faalangst. Mijn conclusie is dat het ging om gehoord, gezien en gewaardeerd te worden. Een laag dieper is het geworden. Ik heb dat in mijn jeugd moeten missen en heb de oplossing nu gevonden om deze drie zaken voor mijzelf wel te creëren. Met deze zelfkennis wordt voor mij nog duidelijker waarom ik deed zoals ik deed en hoe ik het nu anders kan doen. Ik lach elke dag en ga fluitend naar mijn werk.

Nogmaals bedankt Nico voor deze Mastering your Excellence ervaring!

Frank

Frank Kosterink, Groepsleider Orthopsychiatrische behandelgroep (OPB), Ambiq

Meer referenties

Sebastiaan Madlener, Programmamanager Gas bij Stedin

Ik ga nu uitdagingen aan die ik voorheen vermeed! Ik raad deze training iedereen aan.

Céline Christensen, Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mastering your Excellence is een intensieve, verrassende en zeer inspirerende ervaring!

Dokter Juriaan Galavazi, Huisarts, Sport Medisch Chirurg

Ik beschik nu over glasheldere inzichten en ervaringen voor mijn leven, die zijn goud waard.

Daan Alblas, DUOFORT

De positieve veranderingen bij mensen is de reden voor mij geweest om de training zelf te gaan doen. Doordat wij nu slimmer met onszelf omgaan draaien wij structureel meer winst!

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

De velden met een ster* zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Privacy: Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Hij is senior trainer, oprichter en eigenaar van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Referenties

Shirin Lalezari, Cardio-thoracaal chirurg, unitvoorzitter, bij Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)

De training heeft ervoor gezorgd dat ik nóg meer vanuit mijn hart ben gaan leven.
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"