Frank Kosterink

Ambiq ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met LVB. Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om op te groeien in een gezin, dus daar is onze organisatie volledig op ingericht. Het doel van onze behandeling, begeleiding en ondersteuning is altijd; mensen op weg helpen naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst.

Het is alweer een dikke drie maanden geleden dat jij mij hebt getraind. Ik dacht het wordt nu wel eens tijd om iets van mij te laten horen.

Ik wil jou nogmaals bedanken. Mijn leven is in de positieve zin erg veranderd.

Ik maak nu veel meer bewuste keuzes. Ik laat niet zomaar alles binnen komen, zoals mij dat voor de training wel gebeurde. Ik bekijk bepaalde zaken meer van een afstand, laat het nu eerst bezinken en beslis dan hoe ik ga reageren. Ik ervaar daardoor veel meer rust.

Hoe gek kan het gaan. Wat een dergelijke training voor mij gedaan heeft. Ik sta nu elke dag op, weet wat ik ga doen en hoe ik het ga doen, van hoog urgent tot kan nog wel even wachten. Ik heb gemerkt dat mij nu alles veel makkelijker afgaat en ik totaal geen stress voel.

Op het werk hoor ik van mijn collega’s terug dat ik rustiger ben geworden en meer luister in plaats van zit te kletsen. Ik gebruik ook delen van jouw training in de benadering naar de jongeren waar ik mee werk en ook hier zie ik goede resultaten. Ik prijs mij rijk dat ik de training heb mogen volgen.

Ik ben nu bezig met een groot project samen met een collega. Het opstarten van een leer,- werktraject voor LVB jongeren. Het gaat hier om een grote boerderij met erf. Hier moeten leerplekken gecreëerd worden voor in de horeca, verzorging dieren en groenvoorziening (moestuin). Menig gesprek reeds gevoerd met de gemeente en andere instanties. Deze gesprekken waren positief en vanuit de gemeente is men erg enthousiast over ons idee en de uitwerking ervan.

Elke keer moet ik denken aan de positieve insteek die jij mij hebt bijgebracht. Ik merk na elk gesprek wat ik heb gevoerd dat ik van binnen groei.

Oh ja, ik gaf voor de training aan dat ik last had van faalangst. Mijn conclusie is dat het ging om gehoord, gezien en gewaardeerd te worden. Een laag dieper is het geworden. Ik heb dat in mijn jeugd moeten missen en heb de oplossing nu gevonden om deze drie zaken voor mijzelf wel te creëren. Met deze zelfkennis wordt voor mij nog duidelijker waarom ik deed zoals ik deed en hoe ik het nu anders kan doen. Ik lach elke dag en ga fluitend naar mijn werk.

Nogmaals bedankt Nico voor deze Mastering your Excellence ervaring!

Frank

Frank Kosterink, Groepsleider Orthopsychiatrische behandelgroep (OPB), Ambiq

Meer referenties

Anita van Roozendaal, HR adviseur at Design Academy Eindhoven

Het is een proces, voor en door jezelf, vanuit veiligheid en vertrouwen.

Agnes Veenstra, Adviseur HRM, De Zorgboog

De training gaat veel verder dan een standaard persoonlijke effectiviteits- of communicatie training!

Irene Koole (39), Sectiehoofd Accounting, Toezichthouder Bankensector

Het was een voorrecht te werken met deze trainer. Praktisch, goed gestructureerd, persoonlijk. Ook anderen binnen mijn team volgen de training nu!

Eva Slack, Vice President Sales, UPC NL

By the end of the year, the team turned around and delivered outstanding results by supporting each other to succeed not only in their own goals, but also contributed to surpassing the overall company targets.

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

Jouw privacy
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van jouw contactverzoek, ontwikkelvraag en informatieverzoek. Alles wat je communiceert zal niet worden verstrekt aan derden.

De velden met een ster * zijn nodig om je vraag of bericht zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Senior trainer en oprichter van gespecialiseerd training bureau PEOPLE Unlimited. Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

9,6
Nobel Prize Winner

phelps2Edmund Phelps:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes.."
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Referenties

Rick Sievers, Oprichter en directeur, JES

Onze medewerker met burn-out verschijnselen was na anderhalve week weer 100% inzetbaar, met een glimlach op het gezicht!
Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ervaar direct welke jouw resultaten zijn!

logo people-unlimited nico-koomans
Wij bekrachtigen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.