Willemieke de Waal – Kaandorp

Wij zijn een kampeerbedrijf dat dag en nacht verrast; in een prachtige, natuurlijke omgeving met vakmanschap, passie en aandacht voor onze gasten en voor elkaar. Trotse talenten op de werkvloer groeien hier uit tot ware sterren in gastblijheid. Zij zorgen voor een sprankelend aanbod van activiteiten en verblijfsmogelijkheden. Eigenwijs, avontuurlijk en een beetje gek. Pure luxe om van te genieten!

Seizoenbedrijf; 3 campingterreinen en 2 horecagelegenheden met ca. 60 vaste medewerkers jaar-rond, oplopend naar ca. 300 in het seizoen. Ondersteund door 9 stafmedewerkers en een algemeen directeur. 

Mastering your Excellence heeft mij nog steviger in mijn kracht gezet. Nico Koomans is akelig goed in staat om zeer complexe zaken met gerichte vragen te begeleiden tot glasheldere en bekrachtigende oplossingen. Déze training heeft mij zowel zakelijk als privé veel gebracht.

Door actief zelfvertrouwen-management kan ik veel meer ontspannen en effectiever omgaan met complexe uitdagingen en deze in goede banen leiden. Op deze wijze in het leven staan stimuleer ik binnen onze organisatie. De energie en resultaten die daarbij vrijkomen, mag iedereen zelf ervaren.

De positieve resultaten na Mastering your Excellence zijn een logisch gevolg en deze zijn duidelijk én meetbaar. Wij stimuleren onze vaste medewerkers dan ook de training Mastering your Excellence te doen!

Sinds 2014 werken we binnen de Kennemer Duincampings vanuit Excellence. Dat heeft er mede toe bijgedragen dat de Kennemer Duincampings de afgelopen jaren in omvang is verdubbeld. Tot bloei is gekomen. We spreken dezelfde taal, komen in actie, vanuit creativiteit. Energie stroomt voelbaar en dat zorgt voor een inspirerende werkomgeving.

Mastering your Leadership is een verdiepend vervolg waaraan ons MT heeft deelgenomen. Hierdoor zijn we echt een team geworden, zijn we in staat om onze echte IK in te brengen en gaan we effectief om met elkaars weerstand en onzekerheid. Hierdoor gaat geen tijd meer verloren aan grote en kleine onderlinge “gedoetjes”. Dat geeft energie en een productieve en creatieve flow.

En dan Mastering your Success: een cadeau van verdere verdieping en verstilling. Van waaruit nieuwe inzichten en dieper begrip over mijzelf, mijn (onderbewuste) drijfveren en duidelijk zicht op mijn persoonlijke koers heel zichtbaar zijn geworden. Ik zei het al eerder: “de positieve resultaten zijn zowel voor de individu als zeker voor onze organisatie een logisch gevolg. Ze zijn duidelijk én meetbaar!

Ik heb veel trainingen gedaan in mijn leven bij gerenommeerde organisaties. Mijn referentiekader is door de trainingen en begeleiding door PEOPLE Unlimited wezenlijk veranderd. Nico Koomans heeft mij niet vertelt maar heel duidelijk laten ervaren en voelen waar succes echt vandaan komt; mijn onbegrensde zelf.

Willemieke

Willemieke de Waal, Directeur van de Kennemer Duincampings

Meer referenties

Margret Noorman, Management Development Adviseur bij Coöperatie VGZ

Nico Koomans is een doorgewinterde trainer. Nico kan als geen ander heel concreet met onze mensen aan de slag. De resultaten zijn voelbaar en zichtbaar!

Michael Leibbrand, Planner Decentraal Producten, Ministerie van Defensie

Ik plan mijn studie veel beter in en ik heb er gewoon zin in om te knallen.

Mariska Pronk, Senior HR Adviseur, Kennemer Duincampings

Wij realiseren nu een gezondheidscijfer van 98,2%, wij denken al lang niet meer in ziekteverzuim. Gedurende de afgelopen 4 jaar is de omzet verdubbeld naar bijna 12 miljoen euro!

Emile Loth, Functioneel Applicatie Beheerder & Gegevensmakelaar, Gemeente Apeldoorn

Ik had moeite met het maken van de voor mij juiste keuzen, liep rond met een vol hoofd, was onvoldoende tevreden en zelfverzekerd.

Lees alle referenties ›


Wil je meer weten over onze training Mastering your Excellence?

Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie! Kijk ook eens naar hoe anderen deze unieke training hebben ervaren.

Je naam:
*

Je (mobiele) telefoonnummer:
*

Je e-mailadres:
*

Je vraag of bericht:
*

Please enable javascript.
Or you can post by following procedure.
1.Please click on the link [GET TOKEN-CODE],then it is displayed.
2.Enter displayed token-code to "TOKEN INPUT".
TOKEN INPUT  Honeypot(Input unnecessary) 

logo people-unlimited nico-koomans
Wij helpen professionals bij de behoefte aan optimale kracht en excellence, bij het verwezenlijken en overtreffen van persoonlijke en professionele doelen.

Nico Koomans

Nico Koomans, Trainer People Unlimited

Nico Koomans is senior trainer, oprichter en eigenaar van trainingsbureau PEOPLE Unlimited.

Nico heeft ruim 27 jaar ervaring met Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Lees meer over Nico Koomans ›

Referenties

Agnes Veenstra, Adviseur HRM, De Zorgboog

De training gaat veel verder dan een standaard persoonlijke effectiviteits- of communicatie training!
Waag je sprong!

Je wordt rijkelijk beloond!

Durf je te gaan voor jouw succes?

Doe de intensieve persoonlijke training ‘Mastering your Excellence’ en ga zelf ervaren wat de resultaten zijn!

Best gelezen artikelen
'De kloof tussen denken en succes'.

'Persoonlijke Ontwikkeling in je professionele omgeving'.

'De fundering voor succes'.
It’s all about attitude

phelps2Edmund Phelps (1933),
Nobel Prize Winner:
"What exactly drives organizations and economies?"

"It’s awfully odd that we haven’t spent any time on attitudes"